SIMPLY ASIAN

SIMPLY ASIAN De lekkerste Oosterse gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1610 beoordelingen
26 mei 2020 om 20:29 Eten was nog super warm en knapperig, dit heb ik nog nooit meegemaakt, heel goed!
26 mei 2020 om 19:58 Duurde erg lang en was niet geweldig lekker Sate was niet te eten Mini loempia’s waren vet Duurde een eeuw voordat ze er waren
26 mei 2020 om 19:40 Extreem late bezorging 2+ uur, eten lauw. Telefonisch niet te bereiken. Naar restaurant toe gereden om verhaal te halen. Compensatie 2 zakjes kroepoek.
25 mei 2020 om 11:47 Ik had gevraagd of ze eerder konden komen dan ik had aangegeven. Was geen probleem. Ben erg tevreden11
25 mei 2020 om 8:26 Het eten was prima en ook goed op temperatuur. De bezorgdheid werd aangegeven op 35 minuten, maar werd 50 minuten. Maar voor ons geen probleem. De bezorger was vriendelijk en lekker gegeten.
24 mei 2020 om 21:39 Nasi was lauw en smaakloos. Pangsit was heel vet.
23 mei 2020 om 23:19 Netjes op tijd bezorgd en lekker vers eten.
23 mei 2020 om 19:08 Bezorging om 17:45 gezet kwam pas om 18.30 gebeld werd opgenomen met alleen “Ja” verder niets. Zeer onbeschoft! Ook geen compensatie voor het zeer late bezorgen! Eten was redelijk oke.
23 mei 2020 om 12:15 Normaal schrijf ik nooit een review maar we hebben zo lekker gegeten dat ik zeker een goede review achter wilde laten. We hadden gekozen voor 3 verschillende menu’s. Het was verrassend lekker!
23 mei 2020 om 0:22 Eten was lauw en van zeer matige kwaliteit en de foe young hai smaakte zuur (hebben we weggegooid) Daar bestellen we dus niet meer. Bezorging was wel snel!
22 mei 2020 om 20:39 Bami was smaakloos!! Rest was prima beetje jamer voor 34,-
21 mei 2020 om 23:14 Was weer top